Culinair

Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt heeft een eigen keukenbrigade. Wij verzorgen verfijnde buffetten, diners en proeverijtjes voor elke gelegenheid. Seizoensverse producten spelen hierin een belangrijke rol. Heeft u zelf al een idee voor het menu voor uw feest? In overleg staan wij altijd open voor suggesties.

Buffet

Wij kunnen voor uw feest een heerlijk buffet samenstellen.

Onderstaand treft u een greep uit ons aanbod »

Tournee mediterranee

Voorgerecht op een drieluik bord geserveerd

• Spaanse ham met gemarineerde meloen

• Gegrilde zalm met knoflookmayonaise

• Tonijntapenade met zongedroogde tomaatjes

Hoofdgerechten in buffetvorm

• Provençaalse Beenham

• Bourgondische runderstoofpot van zwarte peper en rode wijn

• Ratatouille van seizoensgroenten

• Gemengde salade met croutons en vinaigrette

• Gebakken Rozevalaardappeltjes met rozemarijn, tijm en knoflook

Dessertbuffet

• Italiaanse ijskar met diverse soorten roomijs

• Huisgemaakte tiramisu met amarettocrème

Monastere Buffet

Keuze uit een van onderstaande geserveerde voorgerechten

• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

• Gekonfijte eendenpootjes met witlof, puree van pastinaak en pruimensaus

• Salade met gebakken gamba’s, met een knoflookcrostini en gefrituurde schorseneren

• Torentje van gerookte zalm, paling en forel met een hartig bladerdeegkoekje

• Quiche van het huis met Val-Dieu kaas en een salade van krulandijvie

• Rucola salade met zachte geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en geroosterde amandelen en aceto

Hoofdgerechten in buffetvorm

• Runderlende met een rodewijn saus met sjalotjes

• Zalmfilet met wittewijn-Kardemon saus

• Gekookte krielaardappeltjes met peterselie

• Pommes duchesse

• Gebakken groentemix van het seizoen

• Groene salade met vinaigrette en gebakken spekjes

Keuze uit een van onderstaande geserveerde desserts

• Chocolade Mousse met vanille crème

• Huisgemaakte aardbeientiramisu

• Roomijs met vers fruit

Diner

Ook voor een uitgebreid diner kunt u bij Koetshuis Kasteel Rijckholt prima terecht.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden uit ons menu »

Voorgerechten

• Rolletje van parmaham gevuld met geitenkaas en aceto-siroop

• Lauwwarme gegrilde zeebaars met zoet-zuur van venkel

• Gemarineerde zalm met salade van rode bietjes en waterkresse

• Terrine van gerookte eend met veenbessencompote

• Quiche van het huis met Val-dieu kaas

• Thaise Pompoensoep met kokosroom en knoflookcrostini

• Gemarineerde zalm met salade van rode bietjes en waterkers

• Terrine van gerookte eend met veenbessencompote

• Quiche van het huis met Val-dieu kaas

• Gevulde buffelmozzarella met zongedroogde tomaten en pijnboompitjes op een bedje van rode sla en rode uien

Tussengerechten

• Gegrilde coquilles sint-Jacques met julienne van prei en wortel en witte wijn limoensaus

• Gepekelde eendenborst met tomaat-aardbeien-koriander-munt salsa

• Gesmoorde kalfswang met zuurkool, spek en mosterdsaus

Hoofdgerechten

• Runderbavette met thijmsaus, gegrilde zoete aardappel en haricots-verts met spek

• Gepekelde eendenborst met tomaat-aardbeien-koriander-munt salsa

• Chateau Briand met bearnaise saus Rosevalaardappeltjes op een bedje van courgette en wortel

• Kabeljauwfilet met wittewijn-Kardemonsaus, met verse spinazie en oventomaatjes

• Gegrilde zeebaars met tijm en pittige Beurre-Blanc saus en gebakken venkel en wortel

Dessert

• Amandelgebakje met fruit-compote en vanille-roomijs

• Huisgemaakte Cheesecake met rood-fruit

• Klassiek kaasplateau met rogge- en kletzenbrood en internationale kazen

Hapjes

Onderstaand treft u een greep uit ons aanbod »

Gevarieerd hapjesplateau

• Gemarineerde olijven

• Mini-worstenbroodje

• Salami Gevulde pepers

• Mozzarella-tomaatspiesjes

• Stokbrood met Kruidenboter

• Gehaktballetjes in tomatensaus

• Wrap met zalm en kruidenkaas

• Peper gevuld met roomkaas

Hapjes arrangement geserveerd

• Nootjes, zoutjes en olijven op tafel

• Lolly van rauwe ham en meloen

• Wrap met gerookte zalm en rucola

• Kletzenbrood met Val-Dieu kaas en Limburgse appelstroop

• Mini pasteitje met kip-kerrie ragout en bieslook

Borrelarrangementen

• Nootjes, zoutjes en olijven op tafel

• Wrap met gerookte zalm

• Spiesje tomaat, mozzarella en basilicum

• Pittig gemarineerd gehaktballetje

• Scampipiesje met wasabi-mayonaise

• Kipsaté met satésaus en gefrituurde uitjes

• Mini kaassoufflé

• Zakje friet met mayonaise

arrow line

Neem voor meer informatie contact met ons op! Gebruik het contactformulier of bel ons.

contact

Contactgegevens

Koetshuis Kasteel Rijckholt

Kasteelstraat 15 A

6247 EA Rijckholt

Tel: 043 – 408 26 15

E:info@koetshuiskasteelrijckholt.nl

F:www.facebook.com/kasteelrijckholtkoetshuis

Waar zijn we?