Mogelijkheden feesten

Koetshuis Kasteel Rijckholt ligt op een prachtige plek in het Zuid-Limburgse Gronsveld. Met meerdere zalen, een grote tuin en ruime gratis parkeergelegenheid is het Koetshuis een uitstekende locatie voor vele verschillende feesten en evenementen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Trouwen

Locatie

Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt is een vorstelijke locatie voor uw bruiloft of huwelijksfeest. De locatie wordt exclusief voor u gereserveerd. Tevens bieden wij in samenwerking met de Gemeente Eijsden-Margraten de mogelijkheid om naast uw huwelijksfeest, ook het wettelijk huwelijk te voltrekken op onze locatie.

Seizoenen

In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op het zonnig terras en in de winter ontvangen wij u in een hartverwarmende ambiance met duizenden lampjes in de oprijlaan en brandende vuurkorven op het terras.

Bedrijfsfeesten

Wij bieden vele mogelijkheden voor het organiseren van bedrijfsfeesten op onze locatie. U kunt bij ons terecht voor kleine personeelsbijeenkomsten, maar ook grote personeelsfeesten (tot 300 personen) met volledig dagprogramma behoren tot de opties. Wij werken samen met een evenementenbureau uit de regio en kunnen op deze manier dus ook passende activiteiten voor u aanbieden.

Themafeesten

U kunt in het Koetshuis themafeesten organiseren voor uw gezelschap. In samenwerking met onze evenementenpartner bieden wij een breed scala aan themafeesten met volledig verzorgde programma’s voor een gezellig evenement. Dit kan voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Trouwen

arrow line

Conferenties

Het Koetshuis Kasteel Rijckholt beschikt over drie ruime vergaderzalen en is de ideale locatie voor uw zakelijke event. Wij kunnen vergaderingen, bijeenkomsten of congressen organiseren van 15 tot 250 bezoekers. Het rustig en landelijk gelegen Koetshuis is de ideale plek om van zakelijke bijeenkomsten een succes te maken. Het aangrenzende kasteelpark biedt de mogelijkheid om te genieten van de rust en de natuur. Door de persoonlijke aanpak van het Koetshuis kunnen wij op al uw wensen inspelen en kunt u met uw gezelschap exclusief verblijven op onze locatie.

Wij bieden totaal verzorgde vergaderarrangementen op maat. Daarnaast beschikken wij over diverse technische ondersteunende faciliteiten en gratis Wi-Fi. Wanneer u een ontspannende activiteit wenst binnen uw bijeenkomst, kunnen wij deze in samenwerking met onze evenementenpartner verzorgen.

Neem voor meer informatie contact met ons op! Gebruik het contactformulier of bel ons.

contact

Contactgegevens

Koetshuis Kasteel Rijckholt

Kasteelstraat 15 A

6247 EA Rijckholt

Tel: 043 – 408 26 15

E:info@koetshuiskasteelrijckholt.nl

F:www.facebook.com/kasteelrijckholtkoetshuis

Waar zijn we?